Смачний торт з курячої печінки!

12.09.2020

Курячу печінку варто порізати соломкою замість традиційних шматочків. Більше того, досвідчені господині запевняють, що порізана таким чином печінка ще й буде менше "стріляти" під час смаження.
Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • 3 ст. ложки борошна
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 зубок часнику
  • 4-5 гілочок кропу
  • 120 г сметани
  • 30 г вершкового масла
  • 2-3 ст. ложки олії
  • чорний мелений перець за смаком
    сіль за смаком.

  • Приготування:
    Спочатку приготуй печінкові млинці. Курячу печінку помий і уважно подивися, щоб не попалася жовч, інакше печінковий торт буде гірким.
    Подрібни печінку в блендері або у м'ясорубці. Додай яйця, борошно, перець, сіль і гарненько перемішай.
    На розігріту сковороду налий трохи олії та випікай печінкові млинці під кришкою, обсмажуючи їх з двох сторін по 1-2 хвилини. Намагайся не пережарити млинці, щоб вони не вийшли жорсткими.
    Приготуй начинку для печінкового торта. Моркву натри на крупній тертці. Цибулю дрібно поріж.
    Спасеруй цибулю на вершковому маслі 3-5 хвилин. Додай до цибулі моркву і обсмаж до золотистого кольору.
    У остиглу зажарку додай подрібнений часник, зелень, сметану, сіль і перемішай.
    Збери печінковий торт. На широкій тарілці пошарово змасти кожен млинець начинкою і зверху торт прикрась зеленню.
    Щоб печінковий торт був смачнішим, дай йому настоятися 3-4 години.
    Смачного!

    Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати