Швидкий рецепт запіканки з рибою і броколі!

Готуємо картопляну запіканку з білою рибою і броколі в духовці.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очистити і порізати тонкими кружальцями. Відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин. Вийняти шумівкою.
У тій же воді відварити суцвіття свіжої або замороженої броколі 5 хвилин. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
Рибне філе порізати невеликими шматками, полити лимонним соком і посипати сіллю і перцем.
Форму для запікання змастити маслом і викласти картоплю в два шари.
Вінчиком змішати сметану, яйця, гірчицю. Добре посолити і поперчити.
У форму поверх картоплі викласти рибне філе і відварену броколі у вигляді смуг, що чергуються.
Полити запіканку сметанним соусом і запікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці близько 15 хвилин.
За бажанням прикрасити зеленню і подавати.