Швидкий рецепт запіканки з рибою і броколі!

05.10.2020

Готуємо картопляну запіканку з білою рибою і броколі в духовці.
Інгредієнти:

  • 500 г філе білої риби
  • 500 г картоплі
  • 500 г броколі
  • 200 г сметани
  • 2 яйця
  • 2 ч.л гірчиці
  • 30 мл соку лимона
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

  • Приготування:
    Картоплю очистити і порізати тонкими кружальцями. Відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин. Вийняти шумівкою.
    У тій же воді відварити суцвіття свіжої або замороженої броколі 5 хвилин. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
    Рибне філе порізати невеликими шматками, полити лимонним соком і посипати сіллю і перцем.
    Форму для запікання змастити маслом і викласти картоплю в два шари.
    Вінчиком змішати сметану, яйця, гірчицю. Добре посолити і поперчити.
    У форму поверх картоплі викласти рибне філе і відварену броколі у вигляді смуг, що чергуються.
    Полити запіканку сметанним соусом і запікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці близько 15 хвилин.
    За бажанням прикрасити зеленню і подавати.

    Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати