The New York Times публікував рецепт пирога зі сливами кулінара, автора книг і оглядача журналу Маріан Буррос кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редакція не вирішила, що досить робити одне і теж з року в рік. Проте читачі й досі вимагають публікувати рецепт перед настанням осені.
Щось новеньке: рецепт салату олів'є з шинкою і ананасом!

Є три види селери - листова, коренева і черешкова. Найпопулярніший вид - стебловий, саме його можна побачити на прилавках найчастіше. Тож, у чому його користь?
Ці хрусткі стебла вважають ідеальним овочем для тих, хто хоче схуднути. У них мало калорій, зате багато клітковини, вітамінів і мінералів. Плюс стебел в тому, що вони можуть використовуватися як для приготування гарячих страв, супів і салатів, так і як самостійна закуска.
Листова селера також багата калієм, натрієм, магнієм і вітамінами. Пряні листочки поліпшують травлення, чудово впливають на серце і нервову систему, допомагають боротися з гіпертонією, а також мають протизапальний ефект. Листя можна сушити і використовувати як прянощі.
Корінь селери рекомендують гіпертонікам і тим, хто страждає від болів в суглобах. Завдяки своєму вітамінно-мінеральному складу коренева селера допомагає боротися з набряками і має м'яку сечогінну дію.
Качка по-пекінськи!
Цій страві вже близько 700 років, а процес приготування займає близько двох діб. Але спрощену версію качки по-пекінськи можна приготувати і вдома у звичайній духовці, витративши на приготування набагато менше часу.
Інгредієнти:
Якщо у вас обмаль часу або не працює духовка, пиріг на сковороді - ідеальне рішення в такій ситуації.
Інгредієнти:


