М'ясо з чорносливом

17.05.2021

Смачний та поживний рецепт для спортсменів та всіх, хто хоче бути в гарній формі.
Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Морква 100 г
  • Яловичина 600 г
  • Чорнослив 100 г
  • Сіль
  • перець

  • Спосіб приготування:
    Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці і згасити в невеликій кількості води на середньому вогні під кришкою.
    Поки готуємо м'ясо, овочі залишаємо гасити.
    Нарізати м'ясо і всипати в сковороду.
    Чорнослив промити і теж додати до м'яса і овочів.
    Додати 1/2 склянки окропу, посолити і тушкувати до м'якості м'яса.
    Харчова цінність:
    Білка 119,8 г., Жиру 75,2 г, Вуглеводів 85,2 г
    Енергетична цінність: 1467 ккал
    На 100 грам: білка 12 г, жиру 7,5 г, вуглеводів 8,5 г, 146,7 ккал 

    Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати