М'ясо з чорносливом
17.05.2021

Смачний та поживний рецепт для спортсменів та всіх, хто хоче бути в гарній формі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці і згасити в невеликій кількості води на середньому вогні під кришкою.
Поки готуємо м'ясо, овочі залишаємо гасити.
Нарізати м'ясо і всипати в сковороду.
Чорнослив промити і теж додати до м'яса і овочів.
Додати 1/2 склянки окропу, посолити і тушкувати до м'якості м'яса.
Харчова цінність:
Білка 119,8 г., Жиру 75,2 г, Вуглеводів 85,2 г
Енергетична цінність: 1467 ккал
На 100 грам: білка 12 г, жиру 7,5 г, вуглеводів 8,5 г, 146,7 ккал